(Fiets in top)Conditie

Afgelopen weekend was het zover: eindelijk kon ik gaan testen of mijn hardlooptraining daadwerkelijk effect had gehad. Samen met de fanatieke lopers van Perikles liep ik namelijk mee in de Batavierenrace, een estafetteloop voor studenten uit heel Nederland van Nijmegen naar Enschede. Ik liep hier 5,1 km en had het streven om dit in een half uur te lopen. Dat lukte wonderbaarlijk: na 27 minuten en 37 seconden passeerde ik de finish! Dankzij de goede coaching van Paul en de rest van de ochtendploeg natuurlijk (eigenlijk waren wij natuurlijk gewoon de beste ploeg natuurlijk). Het Perikles-team werd uiteindelijk 52e van de ongeveer 300 teams. Een prachtige presentatie waar natuurlijk uitgebreid op gefeest moest worden!

Komende weken is het feesten over. Ik ga me volledig richten op het fietsen en dat betekent veel slapen, gezond eten en geen alcohol drinken. Al is het maar voor een kleine twee weken, effect zal het vast hebben en anders is het maar het idee. Van mijn vader ontving ik gisteren het bericht dat de fiets waarop ik ga fietsen (weer) in perfecte staat is. Het stuur is opnieuw getapet en de remblokjes zijn weer volledig up-to-date. Aangezien m’n vader dol is op z’n digi-cam hierbij een mooi plaatje.

 p4290010.jpg

Een gedachte over “(Fiets in top)Conditie

  1. Heej Jiska,

    Veel succes met de voorbereidingen en trainingen nog!!
    Als je weet waar en hoe laat je vertrekt 11 mei, laat je het dan even weten? Ik was namelijk van plan je even te komen aanmoedigen en uitzwaaien die dag!

    Groetjes

Reacties zijn gesloten.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: