Het einde van het begin

Tijd om weer weg te gaan. Over exact drie weken al. Nog veel dingen die moeten gebeuren voor die tijd en nog veel meer mensen die ik nog even wil zien. Deze keer geen maandenlange trip, maar een bezoek van zes weken aan Ethiopië. Hier zal ik een groot deel van mijn afstudeerproject uitvoeren door het houden van interviews met allerlei mensen. Heel kort gezegd gaat het over leren door middel van verantwoordingsprocessen in ontwikkelingssamenwerking. Hoe kunnen verantwoordingsprocessen ingericht worden op een manier die bijdraagt aan het leren van organisaties? Wat leert een organisatie zelf van verantwoording? De meeste voorbereidingen zijn achter de rug: een visum, inentingen, een ticket, de eerste boodschappen, een mooi interview-schema. Het einde van het begin is in zicht. Addis Ababa wacht.

In en rondom die zes weken zal ik zo nu en dan op deze website mijn belevenissen bijhouden. Misschien zal het gaan over het onderzoek, maar waarschijnlijker is dat ik indrukken van Ethiopië hier een plek geef. Ik ben nieuwsgierig naar het land waar ik nu al zoveel over heb gelezen en gehoord, naar de echte mensen, naar hoe alles ruikt en proeft. Wil je op de hoogte blijven van mijn ervaringen? Laat dan ergens rechtsonder je mailadres achter om automatisch een berichtje te krijgen als hier weer iets geplaatst is.

(Post Scriptum: de inschrijvingen uit 2008 heb ik verwijderd, dus de Guatemala-fans zullen zich weer even opnieuw moeten inschrijven)

Reacties zijn gesloten.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: